Mi kell a regisztrációhoz?

Az OkosTanár minden pedagógust, oktatót szívesen vár, akinek van eladható szintű tudása. Fontos számunkra, hogy szakképzett tudással rendelkező csapatot építsünk, ezért örömmel vesszük, ha bemutatkozó soraidban leírod, milyen területen milyen szintű szakképzettséget szereztél, milyen pedagógiai tapasztalattal rendelkezel.

Bár az is igaz, hogy a digitális térben a fiatalok is birtokolhatnak piacképes szaktudást! Ezért nem zárjuk ki őket a regisztráció lehetőségéből. Több, mint 20 éve tapasztalom, hogy a diploma, a végzettség mennyire fontos, de azt is, hogy a tudás az pedig még inkább! Nem kérünk a leendő oktatóinktól semmilyen dokumentumot vagy igazolást a tudásukra vonatkozóan. Alapelvünk, hogy aki rendelkezik olyan szintű tudással, amely más számára hasznos lehet, szívesen látjuk oktatóink között! 

Az OkosTanár a világ bármely pontjáról elérhető, így akárhonnan lehet regisztrálni. Még dolgozunk az angol nyelvű változaton, ezért elsősorban magyar ajkú oktatóink vannak. A regisztráció ingyenes, profilt bárki létrehozhat! A nevedre, e-mail címedre és egy választott jelszóra lesz szükségünk mindösszesen.

Fontos tudni, hogy a regisztrált profil még nem jelenik meg a weboldalon, ugyanis a honlapunkon való megjelenés tagdíj befizetéséhez kötött. Így tehát a regisztrációt követően érdemes időt fordítani az adatlap megfelelő kitöltésére! Ha minden szempontból megfelelő, csak akkor kell befizetni a tagdíjat.

Nem követelünk meg leendő oktatóinktól semmilyen dokumentumot vagy igazolást a tudásukra vonatkozóan. Úgy szoktunk fogalmazni, hogy aki rendelkezik olyan szintű tudással, amely más számára hasznos lehet, szívesen látjuk oktatóink között.

Weboldalunk bármilyen nemzetiségű vagy korú oktatót szívesen vár, csak legyen eladható szintű tudása. Manapság - az internet korában - akár 20 évesek is birtokolhatnak olyan szaktudást, mint akik már 20 éve vannak az adott szakmában. Jó példa erre a programozás és informatika.

A okostanar.hu a világ bármely pontjáról elérhető, így akárhonnan lehet regisztrálni, viszont egyelőre nem létezik angol nyelvű felületünk, ezért többnyire magyar ajkú oktatóink vannak.

A regisztráció teljesen ingyenes, profilt bárki létrehozhat! A nevedre, Skype azonosítódra, e-mail címedre és egy választott jelszóra lesz szükségünk mindösszesen. Fontos tudni, hogy a regisztrált profil még nem jelenik meg a weboldalon, ugyanis a honlapunkon való megjelenés tagdíj befizetéséhez kötött. Ezáltal nyugodtan be lehet regisztrálni, időt fordítani az adatlap megfelelő kitöltésére, majd ha minden tökéletes, befizetni a tagdíjat.

Hajrá! Regisztrálok!

Tudj meg többet rólunk!
Nyereséges-e az online oktatás?
Mit nyújt nekem a OkosTanár?
Oktatás, adófizetés és számlázás?
Oktatók böngészése

Oktass vagy tanulj online!

Csináljuk azt, amit a legjobban tudunk, úgy ahogy a legjobban tudjuk – csak most az online térben!
2020 tavaszától minden megváltozott. Az online oktatás iránt eddig táplált ellenérzés - nem igazi tanulás –
egy csapásra megszűnt. Alkalom nyílt az online oktatás tömeges és rendszeres kipróbálására.
Sok kérdésre még keressük a választ, de egy biztos: az online oktatás – mint oktatásszervezési forma -
bizonyította, nagyobb szerepet érdemel a köznevelésben, mint eddig.

Oktatóként az oldaluk segítségével „aranyra” válthatod a tudásod! Mert nálunk a tudásod aranyat ér!
Ha jól beszélsz valamilyen nyelvet, remekül játszol egy hangszeren, egy tantárgyból minden alapvető
kérdésre választ tudsz adni, és van elegendő szabadidőd az otthonodból történő tanításhoz, van megfelelő
felszerelésed az online oktatáshoz, akkor itt a helyed!

Tanulóként pedig megtalálhatod azt az oktatót, aki segít, hogy megtanuld azt, amit eddig valamiért még nem sikerült!
Keresd meg a neked legmegfelelőbb oktatót!

Ha nem találnál megfelelő oktatót, a linken elérhető űrlapon add meg
paramétereidet: mit, mikor, mennyiért szeretnél tanulni? Meglásd, így is működhet!

Adatkezelési tájékoztató | Kapcsolatfelvétel az OkosTanárral

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk