ÁSZF

Kérjük figyelmesen olvasd végig az alábbi feltételeket

A OkosTanár.hu-n megjelenő, nem a weboldal üzemeltetői által írott tartalmakért nem vállalunk felelősséget. Azok valódiság tartalma a felhasználó belátásán múlik!

 • A OkosTanár.hu honlap működése során a rendelkezésére álló minden eszközzel védi a látogatói és ügyfelei személyes jogait, betartja a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény, valamint a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény előírásait.
 • A OkosTanár.hu legtöbb szolgáltatásainak használatához szükséges a felhasználók regisztrálása, amely során a felhasználóktól személyes illetve meghatározott esetekben különleges adatokat kérünk. A regisztráció teljesen önkéntes.
 • A weboldalt üzemeltető az így kapott személyes, valamint különleges adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait a legmesszemenőbben szem előtt tartva, annak megfelelően kezeli a felhasználók személyes valamint különleges adatait, úgy hogy azok harmadik fél számára nem hozzáférhetők.
 • A regisztrációval a felhasználó hozzájárul adatai kezeléséhez. Oldalunk lehetőséget biztosít hírlevél igénylésére is, amely hasznos információkkal szolgál, ehhez azonban szükséges a felhasználó regisztrálása (adatvédelem lásd fentebb). Kérés esetén töröljük a felhasználót a hírlevél-küldő adatbázisból, erre azonban lehetőséget biztosít a weboldal is.
 • Bejelentkezést követően az Adatok módosítása fülön külön lehet jelölni a Hírlevelek és E-mail értesítők beállításait. A OkosTanár.hu-ra regisztrálók elfogadják, hogy a weboldal tulajdonosai felhasználhatják az adatokat statisztikai és felmérési célokra, továbbá fenntartják a jogot az ÁSZF egyoldalú módosítására is, amelyről nem kötelesek értesíteni a felhasználókat.
 • Minden nem tárgyalt jogi hivatkozással kapcsolatban a magyarországi jogszabályokat és hatósági döntéseket tartjuk irányadónak. Örömmel vesszük, ha látogatóink megosztják velünk az oldallal kapcsolatos véleményüket, legyen az pozitív vagy negatív. Továbbá köszönettel fogadjuk a OkosTanár.hu-val kapcsolatos javaslataikat, észrevételeiket. A OkosTanár.hu adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, különösen az alábbiakkal:
  • A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
  • A személyes adatok kezelése vonatkozásában az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa 1995. október 24-i 95/46/EK irányelve;
  • Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény;
  • A kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény ; Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény.
 • A weboldalon elérhető információk tájékoztató jellegűek, előfordulhat, hogy aktualitásukat vesztik! Konkrét kérdésekkel kapcsolatban a naprakész válaszokért cserébe kérjük látogatóinkat, hogy a kapcsolatfelvételen keresztül intézzenek hozzánk kérdéseket.
 • A weboldal minőségi üzemeltetésének érdekében harmadik féltől származó alkalmazásokkal tartunk adatcserét. A weboldal használói elfogadják, hogy anonim adatokat közlünk a következő termékek üzemeltetőivel:

Weboldalunkon keresztül néhány szolgáltatás felé nem anoním adatokat közlünk, mint:

A bankkártyás fizetések esetében weboldalunk nem tárol bankkártya adatokat, mindösszesen a tranzakció egyéb adatait naplózza.
Az online fizetések esetében (legyen az Barion Payment Zrt. vagy PayPal Ltd. szolgáltatásain keresztüli) a jóváírás azonnal megtörténik és a vásárolt szolgáltatás maximum 30 percen belül jóváírásra kerül.
A Barion Payment Zrt. szolgáltatásán keresztüli vásárlás esetén lehetőség van rendszeres fizetési megbízást adni, amely szerint a tagság lejáratakor az oktató automatikusan terhelve lesz 3000 Forint / tárgy összeggel, amiért cserébe további +1 hónap tagságot kap.
Figyelem: a terhelendő összegre nincsenek hatással a kedvezményes időszakok vagy kuponok!
A rendszeres megbízású fizetés a Tagdíj és Státusz oldal Tagsági díj befizetése ablakban érhető el amennyiben a Bankkártyás fizetés opciót választotta.
Ezt a rendszeres megbízást a Tagdíj és Státusz oldal Tagsági állapot szekciójában lehet lemondani a "lemondás" linkre kattintva. Ezt követően az oktató fizetési kötelezettsége törlődik. Az automatikus fizetés után kiállított számlakivonaton a "Barion Payment Zrt." felirat fog szerepelni!

Impresszum és Üzemeltetés

A weboldalt üzemeltető adatai:

 • Tulajdonos és üzemeltető: Gólyavár Miskolc Kft.
 • Székhely: 1152 Budapest, Illyés Gy. u. 2-4. A.ép./fszt.7.
 • Adószám: 14855951-2-42
 • Bankszámlaszám: 12037001-01246206-00100006
 • Illetékes kamara: Pest Megyei Kereskedelmi- és Iparkamara
 • Kapcsolatfelvétel

A weboldal tárhelyét biztosítja: Maxer.

Gólyavár Miskolc Kft.
Miskolc, 2020. május 25.

Oktass vagy tanulj online!

Csináljuk azt, amit a legjobban tudunk, úgy ahogy a legjobban tudjuk – csak most az online térben!
2020 tavaszától minden megváltozott. Az online oktatás iránt eddig táplált ellenérzés - nem igazi tanulás –
egy csapásra megszűnt. Alkalom nyílt az online oktatás tömeges és rendszeres kipróbálására.
Sok kérdésre még keressük a választ, de egy biztos: az online oktatás – mint oktatásszervezési forma -
bizonyította, nagyobb szerepet érdemel a köznevelésben, mint eddig.

Oktatóként az oldaluk segítségével „aranyra” válthatod a tudásod! Mert nálunk a tudásod aranyat ér!
Ha jól beszélsz valamilyen nyelvet, remekül játszol egy hangszeren, egy tantárgyból minden alapvető
kérdésre választ tudsz adni, és van elegendő szabadidőd az otthonodból történő tanításhoz, van megfelelő
felszerelésed az online oktatáshoz, akkor itt a helyed!

Tanulóként pedig megtalálhatod azt az oktatót, aki segít, hogy megtanuld azt, amit eddig valamiért még nem sikerült!
Keresd meg a neked legmegfelelőbb oktatót!

Ha nem találnál megfelelő oktatót, a linken elérhető űrlapon add meg
paramétereidet: mit, mikor, mennyiért szeretnél tanulni? Meglásd, így is működhet!

Adatkezelési tájékoztató | Kapcsolatfelvétel az OkosTanárral

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk