Hogyan lehetsz te is magántanár?

Forrás: https://sikeresmagantanar.com/

Schirrmacher Szilvia vagyok, több mint másfél évtizede vezetem magántanár vállalkozásomat, egy ideje pedig kvalifikált trénerként is segítek magántanároknak tapasztalatom átadásával, hogy szakmájukban és a vállalkozás terén egyre jobbá, sikeresebbé váljanak. Több mint két évtizedes magántanári munkámnak köszönhetően pontosan tudom, milyen nehézségekkel kell szembenéznünk a szakmában és a vállalkozásunk sikeres vezetésében egyaránt.

Barátaim és ismerőseim mind nagyon jól beszéltek valamilyen idegen nyelvet, és látva a magántanári pályafutásomat, tőlem kértek tanácsot, hogyan tudnának ők is magántanárként nyelvet tanítani.

A sokadik „tanácsadás” után úgy döntöttem, leírom a tapasztalataimat egy könyvben, melynek a „Hogyan lehetsz te is Sikeres Magántanár 1” címet adtam. Hiszen ha az ismerőseim között többen is voltak, akiknek tudtam segíteni, akkor egész biztosan másoknak is megoldást és adott esetben kiutat tudok mutatni egy-egy nehezebb élethelyzetből.

A saját tapasztalataim mellett azokra a tipikus kérdésekre és bizonytalanságokra adok gyakorlatias választ a kézikönyben, amelyek felmerülnek benned, mikor azon gondolkozol, hogy elkezdesz magántanárként tanítani. Amikor pedig belevágsz, az ebook részletes útmutatást ad neked, mit hogyan csinálj, milyen buktatókra figyelj és hogyan szerezd meg az első tanítványaidat. Amit én évek alatt kitapasztaltam, azt te már az elejétől kezdve profin tudod csinálni, elkerülve sok-sok kellemetlenséget.

Mivel én magam nyelvet tanítok, a könyv leginkább azokhoz szól, akik nyelvet szeretnének tanítani, de a tanácsaim nagy részét nem csak nyelvtanárként tudod alkalmazni, hanem akkor is, ha más tantárgyat szeretnél tanítani.

Az első könyvre nagyon sok pozitív visszajelzést és további kérdéseket kaptam az olvasóktól. Ezért írtam meg a Hogyan lehetsz te is Sikeres Magántanár 2-t, melyben a magántanítás csínját-bínját osztom meg a legapróbb részletességgel, segítve ezzel azokat a tanárokat is, akik már gyakorolják a tanítást, de a szakmára jellemző problémákkal szembesültek.

A könyv első részében saját tapasztalataim mellett azokra a tipikus kérdésekre és bizonytalanságokra adok gyakorlatias választ, amelyek felmerülnek benned, mikor azon gondolkozol, hogy elkezdesz magántanárként tanítani. Amikor pedig belevágsz, a könyv részletes útmutatást ad neked, mit hogyan csinálj az induláskor, milyen buktatókra figyelj és hogyan szerezd meg az első tanítványaidat. Amit én évek alatt kitapasztaltam, azt te már az elejétől kezdve profin tudod csinálni, elkerülve sok-sok kellemetlenséget.

2022.09.02.« Vissza

Oktass vagy tanulj online!

Csináljuk azt, amit a legjobban tudunk, úgy ahogy a legjobban tudjuk – csak most az online térben!
2020 tavaszától minden megváltozott. Az online oktatás iránt eddig táplált ellenérzés - nem igazi tanulás –
egy csapásra megszűnt. Alkalom nyílt az online oktatás tömeges és rendszeres kipróbálására.
Sok kérdésre még keressük a választ, de egy biztos: az online oktatás – mint oktatásszervezési forma -
bizonyította, nagyobb szerepet érdemel a köznevelésben, mint eddig.

Oktatóként az oldaluk segítségével „aranyra” válthatod a tudásod! Mert nálunk a tudásod aranyat ér!
Ha jól beszélsz valamilyen nyelvet, remekül játszol egy hangszeren, egy tantárgyból minden alapvető
kérdésre választ tudsz adni, és van elegendő szabadidőd az otthonodból történő tanításhoz, van megfelelő
felszerelésed az online oktatáshoz, akkor itt a helyed!

Tanulóként pedig megtalálhatod azt az oktatót, aki segít, hogy megtanuld azt, amit eddig valamiért még nem sikerült!
Keresd meg a neked legmegfelelőbb oktatót!

Ha nem találnál megfelelő oktatót, a linken elérhető űrlapon add meg
paramétereidet: mit, mikor, mennyiért szeretnél tanulni? Meglásd, így is működhet!

Adatkezelési tájékoztató | Kapcsolatfelvétel az OkosTanárral

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk